НовиниЧеркащинаЗа минулий рік Черкащину відвідали понад мільйон туристів

За минулий рік Черкащину відвідали понад мільйон туристів

-

- Advertisment -

Минулого року Черкащину відвідало на 40% більше туристів. Понад 1,1 млн осіб ознайомилися з туристичними родзинками області. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Торік на Черкащині стартував процес об’єднання туристичного бізнесу в Асоціацію гостинності Черкащини. За результатами роботи туроператорів Черкащини в Асоціації, на загал представили 12 нових туристичних маршрутів.

Спільно з компанією Google Україна було реалізовано проект "Цифрове перетворення Черкаської області" та розроблено 3D тури і сайт "Мандруй Черкащиною". Крім того, нині користувачі смартфонів мають нагоду протестувати мобільний додаток, який у перспективі буде містити інформацію про всю область.

"Цього року ми запропонуємо нову програму розвитку туризму області, розробку якої завершуємо спільно із агенцією регіонального розвитку", − зазначив директор Департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації Роман Карманнік.

Нині за підтримки ЄС в області втілюватимуть два туристичних проекти вартістю близько 20 млн. грн. Зокрема, на Уманщині та у Кам’янській ОТГ. Втім, порівняно з іншими областями, ця активність була не достатньою.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Кам’янській ОТГ розвиватимуть туризм на понад сім мільйонів гривень.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Колектив ЧЕЛУАШ передав військовим на фронт автомобіль

Колектив КП «Челуаш» Черкаської міської ради передав на фронт автомобіль. Машину придбали на зібрані працівниками кошти. Пишуть на сторінці...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x