Новини на ВІККАПолітичні новиниРабінович: "У деяких політиків є своя позиція та бачення,...

Рабінович: "У деяких політиків є своя позиція та бачення, і вони – повністю проукраїнські"

-

- Advertisment -

Вадим Рабінович звернув увагу на збільшену кількість критичних матеріалів про Віктора Медведчука після його вступу в партію "За життя", і зазначив, що одним з головних приводів для критики політика є його кумівство з президентом РФ Володимиром Путіним.

"Віктор Медведчук став кумом Путіна, коли Росія і Україна були близькими країнами. Отже, в той період він був хорошим кумом? Потім прийшов Янукович. Чому Медведчук не скористався своїми відносинами з Путіним і не вибив собі місце в уряді Януковича?" − задався питанням парламентарій.

При цьому нардеп нагадав, що багато політиків, які зараз перебувають при владі, за часів Януковича також займали високі пости.

"Медведчук не входив в" банду Януковича ". А може бути він був великим патріотом, ніж ті, хто сьогодні ллє на нього бруд? У нього є своя позиція, своє бачення, іноді не збігається з моїм, але чесне і проукраїнський", − підкреслив політик.

Крім того, він зазначив, що повернення Віктора Медведчука у велику політику дасть можливість повернути полонених, а також приступити до діалогу про закупівлю російського газу за дешевими цінами.

"Для мене Медведчук − це становлення світу в Україні. Хоча б тому, що сьогодні, крім нього, ніхто в цьому напрямку не працює", − переконаний нардеп.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські освітяни передали допомогу військовим на Донеччині

Колективи та учні закладів загальної середньої освіти Черкас придбали сім квадрокоптерів MAVIC 3, які особисто передали захисникам. Школи, ліцеї...

Збили два шахеди, полюють на третього – голова Черкаської ОВА

Оборонці Черкащини збили два шахеди. Нині полюють на третій. Про це повідомив голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець. Між...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x