Новини на ВІККАПолітичні новиниРабінович: "Тільки "За життя" виступила різко проти подорожчання газу...

Рабінович: "Тільки "За життя" виступила різко проти подорожчання газу на вимогу МВФ"

-

- Advertisment -

На мітинг проти місії МВФ в Україні, вимагає підвищити ціну на газ для населення, не вийшло жодної політичної сили, окрім партії "За життя".

Про це у своїй авторській програмі "Хто кому Рабинович" на телеканалі "112 Україна" розповів народний депутат і лідер "За життя" Вадим Рабінович, пише з посиланням на прес-службу політичної сили.

"До нас приїхала делегація МВФ, яка вимагає підняти тарифи на газ на 60%. Я звертався до всіх політичних сил країни з проханням вийти в день відкриття цієї знаменитої" місії МВФ і дати свою оцінку тому, що відбувається. На мітинг вийшли тисячі людей, але, на жаль, там не було ніяких політичних сил, крім партії "За життя". Фракції парламенту в цей момент голосували, наприклад, за вирубку нашого лісу, щоб показати нашу відкритість і готовність до співпраці з МВФ", – заявив парламентарій.

За його словами, у нашої країни вистачає газу власного видобутку, щоб їм забезпечити населення.

"Сьогодні ми з вами видобуваємо 20,4 мільярда кубів газу. Всі ми в країні, разом із бюджетними організаціями, споживаємо 15,4 мільярда кубометрів газу. Скажіть, будь ласка, що заважає нам продавати, як належить за Конституцією, цей газ населенню? Адже тарифи тоді повинні були б бути в три рази менше. Так чому їх не знижують? Мало того, влада хоче на 60% їх ще підняти. І тільки з однієї причини – 70% всіх компаній, які видобувають газ і нафту в Україні, зареєстровані в офшорах", – зазначив народний депутат.

Політик вважає: вигоду від підняття тарифів на газ отримають тільки українські олігархи і іноземні ділки.

"У Конституції записано: надра країни належать народу України. Але за документами – офшорним компаніям. А ними керують українські олігархи, іноземні громадяни, представники МВФ. І ось вони кажуть: мало нам дерти три шкури з українця, давайте ще на 60% піднімемо тариф. Якщо підвищать ціни на газ на 60%, то я вважаю, що потрібно виходити на вулицю і закінчувати з цією системою влади", – резюмував Вадим Рабинович.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині шахрай видурив у людей понад 170 тисяч гривень і втік за кордон

До суду скерували обвинувальний акт проти чоловіка, який разом із поплічниками шахрайським шляхом заволодів коштами громадян на суму понад...

Керівник “Черкасиводоканал” отримує більше, ніж мер Києва

Заробітна плата керівника комунального підприємства «Черкасиводоканал» Івана Сухарькова більша, ніж, скажімо, дохід мера Києва Віталія Кличка. Торік Сухарьков заробив...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x