НовиниЧеркащинаУ Черкасах мають анулювати паспорт прив’язки на скандальний кіоск

У Черкасах мають анулювати паспорт прив’язки на скандальний кіоск

-

- Advertisment -

У Черкасах виконавчий комітет зобов’язав департамент архітектури та містобудування анулювати паспорт прив’язки на тимчасову споруду ФОП Зуєвої по вул. Добровольського, 15. А також – підготувати відповідний проект рішення на розгляд сесії міської ради. Про це повідомляє прес-служба Черкаської міськради.

Коментуючи зазначену ситуацію, директор департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради Артур Савін розповів, що їх департамент попередньо готував відмову в наданні паспорта прив’язки для розміщення цього торгівельного павільйону. Тоді підприємець звернувся до суду і, як результат, Київський апеляційний адміністративний суд зобов’язав головного архітектора оформити й видати цей документ.

Зазначимо, що майже місяць тому члени виконкому вже розглядали це питання і наполягали на скасуванні паспорту прив’язки на оскандалений кіоск на площі 700-річчя. У тексті відповідного документу, зокрема, вказується на порушення рішення міської ради "Про встановлення мораторію на розміщення тимчасових споруд".

Серед підстав для скасування – відсутність погодження з власниками суміжних тимчасових споруд та внесення неправдивих відомостей на схемі розміщення ТС (зокрема, на місці облаштування павільйону не були відображені існуючі об’єкти благоустрою).

Артур Савін розповів, що з огляду на це, був підготовлений проект рішення виконкому про анулювання паспорту прив’язки, який сьогодні був винесений і проголосований на засіданні.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаських рекламодавців просять добровільно звільнити фасад ЦНТЕІ.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Квітень 2024: рекордне тепло та несподівані зміни в погоді на Черкащині

Квітень 2024 року став найтеплішим місяцем за останні три десятиріччя, перевищивши кліматичну норму на 3º. Про це повідомляє на...

У Черкасах попрощалися з 29-річним навідником

Черкасці провели в останню путь старшого солдата Артема Гензерського. Воїну було 29 років. Про це повідомляє міський голова Черкас...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x