Золотоніська Dream team

-

- Advertisment -

Золотоніська Dream team. Місцеві юнаки грали в одній команді із відомим у Європі баскетболістом Іваном Кольєвічем. Екс-гравець «Черкаських Мавп» приїхав у районний центр на запрошення міського голови Віталія Войцехівського. У місцевій школі він дав майстер-клас молодим спортсменам. Досвід знаного гравця переймали і наші кореспонденти.

Поки на дворі лютують морози, у спортивному залі Золотоніської гімназії імені Скляренка спекотно. Тут зібралася молода баскетбольна еліта райцентру. В гості до цих хлопців s дівчат приїхав екс-гравець «Черкаських Мавп» Іван Кольєвіч. Цей освітній заклад славиться своїми спортивними традиціями. Особливо школярі полюбляють баскетбол. А разом із викладачами вболівають за «Черкаських Мавп».
Володимир Єгоров, учитель фізкультури Золотоніської гімназії ім. Скляренка: «35 км хлопці долають, хто по телевізору дивиться. Не пропускають жодного матчу. Дивляться на професіоналів, беруть із них приклад».
Для школярів екс-гравець «Мавп» провів майстер-клас, розкривши кілька професійних секретів. Отримані знання гравці шкільної баскетбольної команди відразу застосували на практиці. Їм випала нагода поганяти м’яча пліч-о-пліч із відомим спортсменом.
Олексій Вірста, учень 7 класу Золотоніської гімназії ім. Скляренка: «Він – професіонал, чудова гра! Хотілося б, щоб у нашій команді було побільше таких гравців».
Задоволення від гостин отримав і Іван Кольєвіч. Говорить: любить працювати з дітьми. У рідній Чорногорії подібні майстер-класи для нього – вже звична справа. Приємно здивував професійного гравця і рівень підготовки золотоніських школярів.

Іван Кольєвіч, екс-гравець БК «Черкаські Мавпи»: «Главное у детей – это когда идет от души, ведь надо играть сердцем. А уровень у них нормальный. Верю, что их мечта сбудется и они будут чемпионами».
Після товариського матчу із зіркою діти ще довго не відпускали баскетболіста: фотографувалися, брали автографи. Це неабияк тішить міського голову. Саме за сприяння міської влади відбулася ця зустріч. Мер Золотоноші Віталій Войцехівський переконаний, що спорт – найкращий спосіб виховання молоді.
Віталій Войцехівський, міський голова м. Золотоноша: «Заходи такого характеру не можуть негативно впливати. Коли діти після уроків поспішають на спортивні секції, то менше буде думок про алкоголь і наркотики».
Такі зустрічі, переконані у Золотоніській міській раді, ще більше заохотять юнаків і дівчат до занять спортом. Саме тому місцеві владці активно працюють у цьому напрямку.
Віталій Войцехівський, міський голова м. Золотоноша: «По Золотоноші ми відкриємо спортивний майданчик, недавно відкрили для пляжного волейболу, ось ковзанку заллємо. До кінця зими наша дітвора буде займатися зимовими видами спорту».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Незрячий з дитинства переселенець із Донеччини відкрив хімчистку в Черкасах

Десять років тому Віктор виїхав із Донецька до Слов’янська, а після початку повномасштабної війни перебрався до Черкас. Незрячий з...

Черкащанин здобув два “золота” на чемпіонаті Європи з пара легкої атлетики

Максим Коваль став дворазовим чемпіоном Європи з пара легкої атлетики, виборовши золоті медалі у метанні диска та штовханні ядра....

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x