НовиниЧеркащинаНайменші "Мавпи" відіграли тур у Києві (ФОТО)

Найменші "Мавпи" відіграли тур у Києві (ФОТО)

-

- Advertisment -

Найменша команда баскетбольної школи "Черкаських Мавп" провела другий тур Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України. У Києві підопічні Максима Міхельсона і Василя Івлєва зіграли три матчі з командами СДЮШОР-Київ, "Мобі-Тейваз-ДЮСШ" (Бровари) та БК "Переяслав". Причому "Мавпи" їхали на цей тур у статусі непереможних, адже до цього здобули три перемоги. Про це пише прес-служба "Мавп".

Черкаські баскетболісти розпочали тур більш ніж впевнено. "Мавпи-08" не залишили шансів команді із Переяславу (74:24), а потім впевнено розібралися із "Тейвазом" (59:34). Втім в останній грі команда не зуміла втримати переможну ходу, поступившись СДЮШОРу (33:50).

Таким чином, після другого туру ВЮБЛ "Черкаські Мавпи-08" разом із столичним СДЮШОРом ділять першу сходинку у групі центр.

"Це вже був другий тур ВЮБЛ. До цього ми відіграли у Переяславі. Дитячий баскетбол цікавий завжди тим, що від туру до туру команди дуже змінюються, прогресують. Помітна робота тренерів та дітей, яку вони проводять. Діти не по днях, а по годинах ростуть і рухаються вперед, випробовують якісь нові моменти, – каже головний тренер "Черкаських Мавп-08" Максим Міхельсон. – Цей чемпіонат – дуже хороша ініціатива Федерації баскетболу України і, наскільки я знаю, це особисто Михайло Бродський наполіг на тому, щоб проходила ВЮБЛ у цій віковій категорій. Це чудовий експеримент і вже зараз можна сказати, що він вдалий. На диво, у цьому віці діти вже демонструють місцями осмислений і цікавий баскетбол. Про безкомпромісну боротьбу та емоції – годі й говорити".

За результатами двох турів, черкаська команда ділить першу сходинку з командою Києва. Далі буде тур у Черкасах. Всіх уболівальників запрошують прийти і підтримати команду найменшої вікової категорії, яка представляє Черкаси у ВЮБЛ.

Як повідомляв сайт vikka.ua, юнацький склад "Черкаських Мавп" забезпечив собі перше місце в групі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x