НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" стали чемпіонами Суперліги Парі-Матч, блискуче обігравши "Дніпро"

"Черкаські Мавпи" стали чемпіонами Суперліги Парі-Матч, блискуче обігравши "Дніпро"

-

- Advertisment -

У фінальній серії БК "Черкаські Мавпи" перемогли БК "Дніпро" з рахунком 3:0 та здобули золоті нагороди Суперліги Парі-Матч. У третьому матчі наші хлопці не залишили шансів супернику та перемогли з рахунком 79:66. Про це повідомляє прес-служба баскетбольного клубу.

"Мавпи" почали матч з ривка 9:2, підбадьоривши переповнену арену триочковими Кольченка і Девіса, а також ефектним данком у виконанні американця. Дніпро зусиллями Тимофеєнка швидко скоротив відставання до мінімального, на що Міхельсон відреагував тайм-аутом.

Після "хвилини" господарі продовжили гнути свою лінію, а два точних триочкових від Кобця дозволили Мавпам отримати двозначну перевагу вже у першій чверті. Головною проблемою Дніпра у дебюті стали сім втрат.

"Черкаські Мавпи" відмінно грали в атаці на пік-н-ролах. При цьому господарі продовжували покращувати свої кидкові показники, реалізувавши більше 50% триочкових за стартові 20 хвилин. "Дніпро", навпаки, не міг реалізувати ні легкі кидки з фарби, ні влучити з-за дуги. Як підсумок, +17 для Мавп вже після першої половини матчу, головними героями якої стали Кобець, який закинув 3 з 3 дальніх і Девіс, який відмінно відпрацював на щитах, набравши 12 очок за половину.

Дніпро стабілізував гру після великої перерви, налагодив гру в нападі і скоротив відставання до 10 очок. Однак неймовірно важливі дальні влучання від Кольченка та Беллфілда знову відкинули гостей у рахунку. Команда Журавльова виграла третю чверть, проте виграла з незначною перевагою – у Мавп залишилися солідні 13 очок переваги перед останнім відрізком гри.

Дніпро продовжував не реалізовувати свої кидки – в тому числі вільні з-за дуги, а Мавпи майже не давали збоїв у захисті і, хоч вже і не з такою легкістю, як в першій половині, але продовжували набирати очки. Фактично крапку в цьому матчі, серії та сезоні поставив вихованець черкаського баскетболу Олександр Кобець, який реалізував триочковий кидок за 1:45 хв до фінальної сирени, а Липовцев добив суперника ще одним влучним дальнім.

Черкаські Мавпи оформили 17-матчеву переможну серію, виграли третій матч фінальної серії і, не зазнавши жодної поразки в плей-оф, вперше в історії стали чемпіонами України.

Як повідомляв сайт vikka.ua, уболівальники "Черкаських Мавп" можуть виграти цінний приз, зібравши квитки на матчі плей-оф.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах на місці, де була синагога, з’явиться будівля висотою до 14 метрів

У Черкасах по бульвару Шевченка на місці історичної будівлі (колишня синагога Тверського), якій уже понад 100 років, має з’явитися...

Черкаські легкоатлети вибороли медалі на літній Універсіаді України

Черкаські студенти та випускники ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я Черкаського національного університету взяли участь на ХIX літній Універсіаді...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x