НовиниЧеркащинаУ новому сезоні Суперліга може розширитися до десяти баскетбольних...

У новому сезоні Суперліга може розширитися до десяти баскетбольних клубів

-

- Advertisment -

Чоловіча Суперліга Парі-Матч у новому сезоні може збільшити свою кількість до 10 клубів. Про це на засіданні представників клубів заявив президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський, повідомляє прес-служба "Черкаських Мавп".

Лігу можуть поповнити відразу три клуби вищої ліги. Своє бажання виступати у Суперлізі в новому сезоні висловили два фіналісти цьогорічної другою – "Динамо-Одеса" та "Говерла", також бачить себе у Суперлізі "Київ-Баскет", який за сезон свого існування встиг вибудувати піраміду від дитячого баскетболу до професійного клубу.

За словами дирекції "Київ-Баскета", свої матчі клуб буде проводити у СК "Меридіан" та столичному Палаці Спорту. Щодо "Говерли", то своє бажання повернутися до еліти українського баскетболу на зібранні президентів заявив директор Андрій Дроздов.

Своєю чергою, президент "Динамо-Одеса" Сергій Тимусяк заявив, що його клуб готовий скористатися отриманим за регламентом правом і як переможець Вищої ліги піднятися у Суперлігу. Водночас функціонер заявив, що в еліті "Динамо-Одеса" може замінити "БІПУ", яку Тимусяк цього сезону теж підтримував.

Відзначимо, що інфографіка учасників Суперліги Парі-Матч, яка ілюстрована вище не є остаточною. До 1-го липня клуби мають подати до ФБУ свої офіційні заявки на участь у чемпіонату, а вже після цього директорат чемпіонату назве склад учасників сезону 2017-2018.

Як повідомляв сайт vikka.ua, команда "Черкаських Мавп-06" виборола бронзу ВЮБЛ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Цьогоріч на Черкащині спостерігається зростання випадків сказу серед тварин

Протягом 2024 року в Черкаській області спостерігається значний ріст випадків сказу серед тварин. Про це повідомляє на фейсбук-сторінці ДУ...

У Черкасах до ремонту доріг залучили УЯР-01: дають гарантію 1 рік

У Черкасах КП «ЧЕЛУАШ» пристрій УЯР-01 для ямкового ремонту доріг. Про це дорожники розповіли на своїй сторінці в мережі...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x