НовиниЧеркащина"Безголові" Черкаси: міська влада роз’їхалась по партійних з’їздах (ФОТО)

"Безголові" Черкаси: міська влада роз’їхалась по партійних з’їздах (ФОТО)

-

- Advertisment -

Місто без керівництва. Серед тижня міський голова, двоє з чотирьох його заступників та секретар міськради відсутні на роботі. Усі – у відпустках. Про це кореспондентам vikka.ua повідомили у приймальні черкаського мера. 

Причина у кожного – "поважна": з’їзди політичних сил, до яких належать місцеві владці. З’їжджаються, аби обрати своїх кандидатів у президенти України. І охоче діляться світлинами свого столичного перебування у соцмережах.

Так, 22 січня у Києві проходить партійний з’їзд ВО "Батьківщина". На події присутні і міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, і його заступник Ігор Волошин, і їхні колеги по депутатському корпусу Роман Діскант та Юрій Тренкін. 

Facebook / Черкаська міська ВО "Батьківщина"

Facebook / Анатолій Бондаренко

Цього ж дня збираються партійці ВО "Свобода". Відтак, на з’їзд, залишивши робочі місця в розпал трудового тижня, вирушили і секретар Черкаської міськради Ярослав Нищик, і заступник міського голови Юрій Ботнар.

Facebook /  Sergii Voronov

Вочевидь, на думку черкаських керманичів для міста, яке залишається єдиним в країні обласним центром без прийнятого бюджетну на рік, що вже три тижні як наступив, саме це питання залишається найбільш важливим.

Допоки ж колеги віддані справам партійним, виконувати обов’язки міського голови залишилась його заступниця Людмила Бурдонос. Такий своєрідний подарунок отримала до дня свого народження.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащани створили кліп із "мерськими танцями" до альтернативного гімну.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Житель Золотоноші намагався перейти кордон в жіночому одязі і за паспортом сестри

44-річний житель Золотоноші, переодягнувшись у жіночий одяг, намагався перетнути державний кордон із Румунією. Про це повідомляє Державна прикордонна служба...

На Черкащині попереджають про пожежну небезпеку

Синоптики попереджають, що в Черкаській області очікується надзвичайна пожежна небезпека 5 класу. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x