Новини на ВІККАЕкономічні новиниКомфортне житло від ЖК "Дніпровські мрії" (ВІДЕО)

Комфортне житло від ЖК "Дніпровські мрії" (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Якість та надійність будівництва. Таким кредо керується команда "ПБК-Стройтрейд". На сьогодні вона опікується будівництвом 16-поверхового житлового комплексу "Дніпровські мрії", розташованого в мікрорайоні "Митниця". Керівництво компанії контролює роботу кожного працівника та слідкує за дотриманням високого рівня виробництва. Дозволи на реалізацію "Дніпровських мрій" забудовник отримав завчасно, і надає доступ до них всім клієнтам.

Юлія Лисенко, представник забудовника "ПБК-Стройтрейд":

"Починали ми свою діяльність з надання будівельних послуг для саме комерційного сектору. Зараз ми будуємо житло для черкащан. Зараз ми завершуємо будування, як бачите, восьмого поверху. Якщо когось цікавить документація, вона є у вільному доступі. З нею можна ознайомитись на сайті ЖК "Дніпровські мрії" або у центрі продажу".

Щоб гарантувати високу якість матеріалів, що постачається командою "ПБК-Стройтрейд", на підприємстві постійно оновлюються методи виробництва та удосконалюється обладнання.

Євгеній Лисий, виконроб "ПБК-Стройтрейд":

"Будматеріали використовуються згідно проекту. Усі вони проходять випробування. Цегла, бетон, арматура – все відповідної якості, є паспорти".

Багатоповерхівку зводять в розвинутому за інфраструктурою районі міста. Дитячі садочки, школи, банки, магазини та кафе – все за два кроки від будинку. З вікон майбутніх квартир відкривається панорама на Дніпро або центр міста. До розгляду клієнтів є декілька варіантів площ та планування кімнат і можливість переробити приміщення без додаткової плати. А також скористатись вигідними умовами розстрочки.

Юлія Литвиненко, представник ЖК "Дніпровські мрії":

ЖК "Дніпровські мрії є певні умови для розстрочки клієнтам. Залежно від суми самої квартири виплачується 30% перший внесок і 70% – на виплату безпроцентно до моменту здачі в експлуатацію самого будинку. Ми можемо розстрочку продовжити на 24 місяці".

Звертайтесь в ЖК "Дніпровські мрії". І ви отримаєте найкраще і найкомфортніше житло в Черкасах.

ЖК "Дніпровські мрії" тел.: (067) 553-85-05 , (067) 553-85-03 сайт: www.dniprovskimrii.com

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Пік арктичного вторгнення на Черкащині минув: очікується поступове потепління

Вісь висотної холодної улоговини зміщається на схід, а це значить пік арктичного вторгнення на Черкащині минув. Про це повідомляє...

Смілянина засудили до п’яти років ув’язнення за збут гранат

Жителя Сміли позбавили волі на п’ять років за незаконний збут гранат, які він намагався продати за тисячу гривень. Про...

Цікаве:

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x