Новини на ВІККАСпортивні новиниФутболісти черкаського «Славутича» провели майстер-клас для школярів

Футболісти черкаського «Славутича» провели майстер-клас для школярів

-

- Advertisment -

Футболісти «Славутича» змінили зал для тренування. Замість звичного поля, свої вміння вони демонстрували у 33-ій школі. Підростаючому поколінню досвідчені спортсмени влаштували майстер-клас. У такий спосіб міська влада популяризує спорт у Черкасах. Товариський матч пройшов «на ура». Більше про зустріч футболістів із школярами – у викладі наших кореспондентів.

Не встигли футболісти черкаського «Славутича» повернутися зі столиці, де зіграли товариський матч із «Динамо-2», як на них чекає вже наступний. Цього разу зі школярами 33-ої школи. Тут досвідчені спортсмени влаштували підростаючому поколінню майстер-клас. Можливість зустрітися із зірками спорту забезпечила міська влада. Футбольний клуб «Славутич» радо підтримав таку ініціативу.
Ігор Волошин, головний спеціаліст зі зв’язків із громадськістю департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаського МВК: «Задля популяризації гри у футбол, задля популяризації здорового способу життя серед школярів ми вирішили створити спільний проект. Діти сприймають його дуже радісно. Ми проводимо його для учнів 5-6 класів, бо це найоптимальніший вік, коли дітки ще зможуть записатися на секцію із футболу».
Під час майстер-класу досвідчені футболісти намагалися надихнути та навчити тих, хто ще тільки робить свої перші кроки. Зірки черкаського футболу навчали школярів техніці володіння м’ячем і культурі пасу. Також поділилися секретами дриблінгу та розповіли, як правильно виходити з оборони в атаку. А ще – дали уроки молодим воротарям. Футболісти сподіваються, що такий відкритий урок допоможе розкритися юним любителям футболу. А найголовніше – вбереже дітей від згубного впливу вулиці.

Олег Тарасенко, гравець ФК «Славутич»: «Они не будут на улице, не будут гулять по переулках, а будут заниматься в школах, а может, и профессионально. И для родителей приятно, когда детки занимаются футболом, а не переживать за них, что они где-то пропадают по вечерам».

Наостанок футболісти влаштували автографсесію. Поки школярі обмежаться підписом на згадку. Та вже невдовзі обіцяють попрямувати до спортзалів. Наступний майстер-клас відбудеться у школі № 10.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x