НовиниЧеркащинаНа Черкащині капітально реконструюють один із шляхопроводів через залізничні...

На Черкащині капітально реконструюють один із шляхопроводів через залізничні колії (ФОТО)

-

- Advertisment -

В Уманському районі на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-12 Стрий–Тернопіль–Кропивницький–Знам’янка на ділянці км 535+690, на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області, продовжуються роботи із реконструкції шляхопроводу через залізничну колію та підходів до нього. Про це повідомляє прес-служба САД у Черкаській області.

Підрядне підприємство ТОВ "МОСТ-Девелопмент" після закінчення робіт із демонтажу прогонової будови шляхопроводу, приступило до бурових робіт для влаштування буро-набивних паль опор нового шляхопроводу. Також проходять роботи із монтаж каркасу шляхопроводу. Завозиться бетон для влаштування буро-набивних паль, наразі влаштовано три буро-набивні палі на опорі №1.Буде збудовано новий шляхопровід через залізничну колію за сучасними стандартами.

Реконструкція шляхопроводу передбачає розширення проїжджої частини, облаштування нових опор шляхопроводу, прогонової споруди, заміну балок, влаштування водовідведення, облаштування тротуару, влаштування нового бар’єрного та перильного огородження, нанесення дорожньої розмітки, влаштування штучного освітлення мосту. Також буде влаштовано нове асфальтобетонне покриття на підходах до шляхопроводу, встановлено нові дорожні знаки.

За висновками експертів, габарити мосту, міцність бетону плит прогонової будови не відповідали діючим нормам, вантажопідйомність плит прогонової будови та опор не відповідали наявному навантаженню, місцями було зруйновано захисний шар бетону плит проїзної частини; спостерігалася корозія арматури тощо.

Відповідно до рекомендацій державного підприємства "Державний дорожній науково-дослідний інститут ім. М.П. Шульгіна", після проведеного обстеження, шляхопровід потребував негайної реконструкції та перебудови.

Тимчасова об’їзна дорога з двома смугами руху, довжиною 1 км, розташована поруч із автодорогою М-12, для зручності водіїв та забезпечення руху усіх видів транспорту на ній влаштовано асфальтобетонне покриття.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині ремонтуватимуть міст на дорозі державного значення.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x