НовиниЧеркащинаЄдине еко-таксі в Черкасах розширило свій автопарк (ФОТО) *

Єдине еко-таксі в Черкасах розширило свій автопарк (ФОТО) *

-

- Advertisment -

"Не купуй бодягу, сідай на електротягу". Із таким девізом починають свої робочі зміни водії єдиного еко-таксі в Черкасах "CabLook Taxi". Ви, вочевидь, спостерігали на вулицях міста мобільні сіро-зелені "Nissan Leaf" з елегантними "туфельками". Спочатку їх було лише чотири. Зараз уже шість. Як стати щасливим пасажиром електрокару та які послуги можна отримати у подарунок – далі в матеріалі vikka.ua.

Попри труднощі відійшли від традицій

Ідея створення еко-таксі не нова. У деяких містах України вже реалізовані подібні проекти, але Черкаси вирішили відрізнитись: відмовитися від традиційного замовлення таксі (по телефону) і додати екологічну складову. Таким чином і оформилася ідея онлайн сервісу з екологічно чистим автопарком.

Аби реалізувати все на практиці, були необхідні технічний супровід і автомобілі. Завдяки однодумцям і завзятості ідейного натхненника і, за сумісництвом, організатора "CabLook Taxi" Алекса Галушки, 2 березня 2018 року проект у Черкасах запустили. Звісно, не без труднощів.

"Основна складність полягала в тому, що на ринок ми вийшли з так званою стратегією "новатора". Ми розуміли, що наша аудиторія невелика, що не всі готові відмовитися від консервативних рішень і прийняти нове. На початку було багато питань, пов'язаних з технічною складовою сервісу, оплатою готівкою і викликами по телефону. Але зараз ми спостерігаємо протилежну тенденцію: черкащани почали освоювати онлайн-рішення, тестувати його, вносити свої пропозиції і зауваження. І це дуже радує і надихає!" – зізнається маркетолог компанії Даша Куріцина.

Труднощі були і з підбором персоналу, адже людський фактор – важлива складова будь-якого громадського сервісу. У команду "CabLook Taxi" шукали людей, які поділяють цінності та ідеї служби, готові змінюватися і адаптуватися під нові технології.

"Каблук" пропонує "Автоняню" і Wi-Fi

Назва "CabLook Taxi" створена від поєднання англійських слів "сab" – машина і "look" – шукати. В українській мові засновники знайшли омонім "Каблук", так у служби з'явився відповідний логотип і шашечки.

Найбільша перевага новаторської служби над звичайними таксі – екологічно чисті автомобілі.

"Ми розуміємо, наскільки важливі комфорт і чистота в салоні, тому вимагаємо від водіїв підтримання належного стану автомобіля", – каже маркетолог.

Поїздку електрокаром можна оформити в радіусі 30-40 км за містом. Якщо ж поїздка налаштована на далеку відстань, необхідна попередня домовленість.

Крім поїздок "CabLook Taxi" пропонує послуги "Автоняні", доставку і корпоративну розвозку. Також у пасажирів є можливість насолоджуватися улюбленою музикою під час поїздки, заряджати девайси і користуватися Wi-Fi.

У "CabLook Taxi" діє бонусна система – "Халява". Люди можуть отримати необмежену кількість безкоштовних поїздок, все залежить від їхньої комунікабельності та кола знайомих.

Конкурентоспроможні ціни

Завдяки онлайн системі замовлення та безготівковій системі розрахунку електрокар у Черкасах можна викликати швидко і безперешкодно. Пасажир відразу ж дізнається вартість поїздки, кілометраж, а також має змогу відстежити переміщення автомобіля до точки замовлення.

Однією із переваг "CabLook Taxi" є те, що служба підлаштовується під потреби споживачів . Команда прагне поєднувати якість і комфорт з доступними цінами. Для того, щоб з'ясувати як довго можна утримувати політику низьких цін для повноцінного функціонування, засновники застосували стратегію слизьких цін. Це дозволило їм визначити оптимальну вартість замовлення для підтримки конкурентоспроможності організації.

"CabLook Taxi" бере відповідальність за безпеку онлайн-розрахунку

Про надійність онлайн-сервісу "CabLook Taxi" – годі й говорити.

"Ми постійно оновлюємо додаток, вносимо зміни, змінюємо дизайн – робимо його більш інтуїтивним. Якщо у користувача виникають труднощі в процесі замовлення таксі онлайн, наша служба підтримки допоможе оформити поїздку по телефону. Повністю від телефонного супроводу ми не відмовляємося. З точки погляду надійності онлайн-система нітрохи не поступається традиційній формі замовлення. Водночас вона набагато простіша і функціональніша", – каже маркетолог Даша.

До того ж, компанія отримала сертифікацію Security Standards Council, що стежить за виконанням та впровадженням основних положень безпеки розрахунку платіжними картками.

Під кожну категорію бізнесу розроблений певний ряд вимог до безпеки платежів. Так, компанія "CabLook Taxi" пройшла сертифікацію на відповідність цим вимогам, тобто вона бере на себе всі зобов'язання щодо забезпечення безпечного введення платіжних даних користувачем в систему служби.

Поступово автопарк "CabLook Taxi" розширюється. Компанія прагне стати вигідною альтернативою традиційним службам таксі.

"Ідея нашого бізнесу полягає в поступовому переході суспільства з автомобілів з двигуном внутрішнього згоряння на екологічно чисті електрокари. Ми хочемо зробити технології загальнодоступними, а комфорт – природним атрибутом служби таксі. Команда "CabLook Taxi" – ентузіасти, які вірять в екологічно чисте майбутнє нашого міста і планети", – підсумовує Даша.

*Матеріал розміщено на правах реклами

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасців запрошують разом відзначити найзагадковіше свято літа.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Незаконний рибний промисел: прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох золотонісців

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох жителів Золотоніського району, які займалися незаконним рибним добувним промислом. Про це...

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x