НовиниЧеркащинаЗа несплату аліментів драбівчанин наводить лад у місцевому парку...

За несплату аліментів драбівчанин наводить лад у місцевому парку (ФОТО)

-

- Advertisment -

Житель Драбова Роман Пушкар заборгував своєму 14-річному синові більше 42 тисячі гривень аліментів. Зараз він відпрацьовує свій борг на суспільно корисних роботах: наводить лад у парку райцентру. Загалом має відробити 120 годин. Про це інформує прес-служба Головного територіального управління юстиції у Черкаській області.

Це вже другий неплатник у Черкаській області, якого притягнули до такого виду відповідальності. Першим відробляв заборгованість житель села Безбородьки Драбівського району. За 120 годин робіт чоловік отримав від сільради 2 тисячі гривень, які вже надійшли дитині.

Колишня дружина Романа Тетяна розповідає, що за 14 років особливої допомоги від чоловіка не отримувала. Коли той сидів у тюрмі, їй іноді перераховували сотню чи кілька сотень гривень.

Обидва боржники потрапили під дію закону №7277 #Чужих дітей не буває, який набрав чинності в лютому цього року і передбачає в разі, якщо неплатник не має майна та офіційної роботи, накладення адміністративного стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт.

"Судами Черкаської області вже винесено 12 постанов про накладення на боржника стягнення у вигляді суспільно корисних робіт, 9 з них перебувають на виконанні в секторах з питань пробації", – зазначив заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Черкаській області з питань державної виконавчої служби Юрій Вишневський.

З початку року державними виконавцями області вже стягнуто 51, 5 млн грн. на користь майже 16 тис дітей. Половину цієї суми вдалося стягти саме завдяки дії нового закону. Для порівняння, за весь минулий рік в області було стягнуто 53,3 млн грн. аліментів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, жителя Умані засудили за несплату аліментів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині медичні заклади отримають нові “швидкі”

Черкаська область отримає нові “швидкі” від Корейського Червоного Хреста для надання невідкладної медичної допомоги під час війни. Про це...

У Черкасах провели аварійно-ямковий ремонт по бульвару Шевченка

У Черкасах завершили роботи з аварійно-ямкового ремонту по бульвару Шевченка. Ремонт тривав на відрізку від вулиці Михайла Грушевського до...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x