Новини на ВІККАЕкономічні новиниОбираємо метод торгівлі на Форекс

Обираємо метод торгівлі на Форекс

-

- Advertisment -

Якщо ви вирішили докорінно змінити своє життя, займіться трейдингом.

Насправді це прекрасний спосіб вийти на якісно новий рівень з мінімальними початковими витратами. Від вас потрібне лише підключення до інтернету, ноутбук або комп’ютер, які є практично у кожної людини. Також доведеться прослухати навчальний курс лекцій, вибрати брокера та встановити торговий термінал.

Далі можна відкрити демо-рахунок і на власному досвіді переконатися, що нічого надскладного в заробітку на валютних спекуляціях немає.

Саме так з free forex demo account і починають свою кар'єру більшість трейдерів, однак найкраще чекає попереду. Домогтися максимальної ефективності можна в тому випадку, якщо вибрати для себе відповідну тактику і стратегію, слідувати кожному її пункту, не відступаючи ні на крок. Але як визначитися з підходящим методом торгівлі, якщо їх досить велика кількість?

Пропонуємо розглянути основні методи в порівняльній характеристиці. Почнемо з торгівлі за методами фундаментального аналізу. В цьому випадку прогнози робляться на тривалий період, так само як і угоди відкриваються на тривалий час. Щоб не нервувати з приводу кожного валютного коливання на графіку, ви повинні вміло працювати з новинними подіями, що відбуваються у сфері політики та макроекономіки. Зовсім не обов'язково для цього мати профільну освіту, але її наявність зайвою не буде. Самоосвіта — досить ефективний метод, якщо ставитися до процесу навчання з усією відповідальністю.

Трейдер, який вибрав для себе шлях фундаментального аналізу, повинен бути психологічно стійким і володіти аналітичним мисленням. А чи здатні ви міцно спати у той час як ваші кровно зароблені гроші обертаються в інтернеті? Адже навіть якщо ви поставили ордер стоп-лосс, його спрацьовування буде вказувати лише на те, що довелося зазнати збитків, розміри яких ви спочатку визначили.

Можна також розглядати торгівлю на короткострокових періодах, проте для трейдера в такому випадку важливо вміти швидко орієнтуватися в мінливій обстановці, швидко приймати зважені рішення і володіти вичерпними знаннями технічного аналізу на ринку Форекс. При короткостроковій торгівлі результат операції може залежати лише від кількох секунд, за які ви можете як заробити, так і втратити певну суму.

Не забувайте, що трейдинг — це така ж робота, де від людини вимагається наявність певних даних. В даному випадку — фізіологічні особливості і риси характеру. Підбирати відповідний метод торгівлі слід виходячи зі своїх даних, щоб у подальшому не відчувати дискомфорт під час волатильності ринку, та бути впевненим в відкритих операціях. Якщо ж ви поки не готові прийняти рішення щодо відповідної торгової стратегії, відкладіть цей момент на якийсь час і продовжіть роботу на демонстраційному рахунку, який повинен дати необхідні навички та допомогти вибрати відповідний метод.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Керівник “Черкасиводоканал” отримує більше, ніж мер Києва

Заробітна плата керівника комунального підприємства «Черкасиводоканал» Івана Сухарькова більша, ніж, скажімо, дохід мера Києва Віталія Кличка. Торік Сухарьков заробив...

На Уманщині внаслідок ДТП загинула жінка

15 червня на автодорозі «Стрий-Ізварине» сталася ДТП за участі вантажівки та легкового автомобіля, внаслідок якої загинула 49-річна пасажирка легковика....

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x