Новини на ВІККАСпортивні новиниВихованці спортивного клубу «Грізлі» вибороли низку медалей на Кубку...

Вихованці спортивного клубу «Грізлі» вибороли низку медалей на Кубку України

-

- Advertisment -

Тріумф самбістів. Із шістьма нагородами різного рангу повернулися спортсмени клубу змішаних єдиноборств «Грізлі» із чергової першості. Цього разу за звання найсильніших черкаські спортсмени боролися в Чернігові на традиційному чемпіонаті України з бойового самбо. Незважаючи на велику конкуренцію, черкасцям таки вдалося довести, що рівних їм немає. Із подробицями Вікторія Хамаза.

Сильні, амбітні та з переможними планами. Це про вихованців клубу змішаних єдиноборств «Грізлі». Днями спортсмени повернулися із чемпіонату України. Там довели – рівних їм немає. Черкасці здивували своїми вміннями не лише суперників, але й тренера.

В’ячеслав Василенко, президент Федерації з бойового самбо в Черкаській області: «Показали ми результат, який здивував не тільки мене, але й організаторів турніру та президента Федерації України. Тому що з десяти осіб шість посіли призові місця, три третіх місця».

Суперниками черкасців стали найсильніші спортсмени з 15 областей України. Загалом до участі в усеукраїнській першості долучилися близько 300 спортсменів, віком від 13 до 18 років. Змагання тривали протягом двох днів.

В’ячеслав Василенко, президент Федерації з бойового самбо в Черкаській області: «Це був відбір на Кубок Європи, тому що це серйозний рівень. У кожній ваговій категорії було не менше тридцяти осіб. Хлопці проводили по три-чотири зустрічі, боротьба тривала зранку до вечора, бо не чекали на таку кількість учасників».

У підсумку черкасці вибороли не лише низку медалей, але й перепустки на чемпіонат Європи. Золоті медалі дісталися Євгену Брику, Олександру Сіренку та Дмитру Анохіну.

В’ячеслав Василенко, президент Федерації з бойового самбо в Черкаській області: «Три особи, які посіли перші місця, потрапили до збірної. Вони поїдуть на чемпіонат Європи, який буде на Кіпрі або в Одесі. А три особи, які стали третіми, можуть їхати, але лише за свій рахунок».

Хоча із бронзою, проте з амбітними планами на чемпіонат Європи. Михайло Замирайло планує їхати на міжнародну першість за власний рахунок. Про чемпіонат України згадує з особливим хвилюванням.

Михайло Замирайло, самбіст: «У мене було три поєдинки. Суперники були з інших міст, були гарно підготовані, як і я. У планах – стати першим в Україні, Європі та світі».

Пишається Михайлом і тренер клубу «Грізлі» В’ячеслав Василенко. Зізнається: результат учня став для нього приємною несподіванкою.

В’ячеслав Василенко, президент Федерації з бойового самбо в Черкаській області: «Дуже здивував, бо, як будь-який важковаговик, він трохи лінивий. Тренуючись, може десь схалтурити. Але на змаганнях це інша людина. Він виходить і робить те, що інші не роблять. Він поставив перед собою завдання та зробив все, щоб його втілити».

Нині вихованці клубу «Грізлі» не полишають тренувань і готуються поповнити свою колекцію нагород медалями з Кубка Європи.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

За тиждень у Черкасах народилося 26 немовлят

Протягом тижня в Черкасах світ побачило 26 немовлят. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради. Серед них народилося 16 хлопчиків...

Черкаський драматичний театр готує двомовний проєкт «Чарівник країни ОЗ» (ВІДЕО)

Масштабний проєкт готує колектив Черкаського музично-драматичного театру. Мюзикл «Чарівник країни ОЗ» готують одразу у двох версіях: українською та німецькою...

Цікаве:

Відмінності між iPhone 12 Pro та iPhone 13

Постійна еволюція ринку смартфонів виділяє дві перлини серед флагманських...

З іграшками і малюнками у Черкасах вшанували пам’ять загиблих дітей внаслідок російської агресії

Департамент соціальної політики спільно з соціальними установами провели акцію...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x