НовиниЧеркащинаЧеркаські депутати сподіваються, що Бондаренко вийде із "хатинки"

Черкаські депутати сподіваються, що Бондаренко вийде із "хатинки"

-

- Advertisment -

Заборона мером Черкас 13-ти ухвалених рішень є сигналом про корупцію в міськраді. Таку думку висловив секретар міськради Олександр Радуцький 6 листопада на спільній з депутатами прес-конференції, передає кореспондент vikka.ua.

"Бондаренко очолив корупцію в міській раді. Це підтверджують накладені ним вето на 13 ухвалених рішень", – зазначив Радуцький.

За його словами, заветовані рішення через 20 днів знову будуть винесені на розгляд сесії міської ради.

Водночас лідер Партії вільних демократів Олександр Згіблов додав: міський голова неодноразово пропонував "зайти до нього в кабінет, щоб домовитися".

"Чомусь оточення мера вважає, що місто – це кишеня , а депутати – учні. Якщо підходити з такою психологією до управління міста, то добре це не закінчиться. Більше ніж за 22 депутати проголосувало набагато більше людей, ніж за міського голову. Ми також маємо право брати участь в прийнятті рішень у нашому місті", – наголосив Олександр Згіблов.

Секретар міськради Олександр Радуцький додав: депутати сподіваються, що у мера міста все ж таки вистачить волі дослухатися до депутатського корпусу.

"Сподіваємося, що Анатолій Васильович вийде із "хатинки", зі свого оточення, яке настільки ним опікується, що не дає йому можливість зустрітися з іншими депутатами, поспілкуватися і знайти з ними спільну мову", – підсумував він.

Як повідомляв сайт vikka.ua, мер Черкас виконав лише 15% своїх обіцянок.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємець на Черкащині отримав підозру за поширення російської пропаганди

Служба безпеки України викрила прихильника російського режиму, який активно поширював пропагандистські матеріали в соціальних мережах та виправдовував збройну агресію...

Пожежа в Черкасах: рятувальники евакуювали двох людей

9 травня на вулиці Смілянській, виникла пожежа на 5-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x