Новини на ВІККАСпортивні новиниКоманда «Холоднянське» здобула першість у вищій лізі чемпіонату області...

Команда «Холоднянське» здобула першість у вищій лізі чемпіонату області із футзалу

-

- Advertisment -

Команда «Холоднянське» стала переможцем вищої ліги чемпіонату області із футзалу. Для цього футболістам зі Смілянщини вистачило нічиєї в поєдинку з головним конкурентом «Азотом». Огляд матчу від Олега Кукси.

Для здобуття першого місця гравців «Холоднянського» у принциповому матчі з «Азотом» влаштовувала нічия. Протистояння претендентів на найвищу сходинку турнірної таблиці тримало в напруженні глядачів до останньої секунди. Сміляни першими відкрили рахунок завдяки голу Римського. Однак ще до перерви азотівець Вєтров відновив рівновагу. У другому таймі більше атакував «Азот», якого влаштовувала тільки перемога. Однак два контрвипади «Холоднянського» завершилися влучними ударами Гаркавого та Калініча. «Азоту» вдалося зрівняти рахунок – 3:3. Але більшого холоднянці зробити їм не дозволили.

Ігор Римський, гравець команди «Холоднянське»: «Лавка в нас, к сожалению, короткая. Не все приехали по разным причинам. Нас устраивала ничья, мы ее добились. Это самое главное».

А ось для «Азота» нічия перекреслила всі шанси на перше місце.

Андрій Вєтров, гравець команди «Азот»: «Видно, что «Холоднянське» – более сильная команда. Мы старались, хотели выиграть».

Хто посяде друге та третє місця у вищій лізі, стане відомо після очного протистояння між «Азотом» і «Вікторією». Воно має відбутися найближчих вихідних.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x