НовиниЧеркащинаДодаткових дизелів на час ремонту мосту через Дніпро черкаська...

Додаткових дизелів на час ремонту мосту через Дніпро черкаська залізниця не планує

-

- Advertisment -

Між Черкасами та Золотоношою не передбачається запуск додаткових дизель-потягів на час ремонту мосту через Дніпро. Про це в коментарі "Про все" повідомила начальник Черкаського залізничного вокзалу Тамара Ковеля.

– Збільшення поки не планується. Наскільки я знаю, облдержадміністрація не виступала з подібною пропозицією. Вони повинні звернутися до дирекції, і вже потім має вирішуватись питання, чи є самі потяги та чи є, чим їх тягати. На сьогодні від обласної влади з цього приводу немає таких вказівок. Та в нас і без додаткових потягів проблема із компенсацією пільгового перевезення – воно зовсім не компенсується. Тож про які додаткові потяги можна говорити, якщо це перевезення й так збиткове, – розповідає пані Тамара.

Вона також нагадала 2009 рік, коли міст також закривався на ремонт. Тоді, за її словами, на вокзалі був справжній аншлаг.

– Ми тоді додатково запускали два дизеля. І якщо у звичні дні дизелем корисувалися близько тисячі осіб, то в той час у напрямку Золотоноші їхали в день по 10 тисяч осіб. Тоді каси ледве справлялися і був справжній ажіотаж, – пригадує Тамара Ковеля. – Побачимо, як буде цього разу.

Нині у напрямку Золотоноші щодня курсують три дизель-потяги. Найбільшим попитом користуються ті, які їдуть у вечірній час, – о 17:10 та о 19:20.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський міст через Дніпро закриють на ремонт.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Черкаські піротехніки розміновують деокуповані території (ВІДЕО) 

Черкаські піротехніки продовжують розміновувати деокуповані території Херсонської та Миколаївської областей від вибухонебезпечних предметів. Про це повідомляють на сторінці Обласного...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x