НовиниЧеркащинаБезпритульних тварин на Черкащині почали стерилізувати та вакцинувати проти...

Безпритульних тварин на Черкащині почали стерилізувати та вакцинувати проти сказу

-

- Advertisment -

Міська влада Ватутіного дала можливість волонтерам та небайдужим жителям стерилізувати і вакцинувати тварин, якими вони опікуються, за рахунок міського бюджету. Про це повідомляє Ватутінська міська рада.

Перший заступник міського голови Юрій Кубявка розповідає, що в міськраді не було можливості виділити окреме приміщення для ветеринарних робіт та майданчик для утримання безпритульних тварин.

"Тому ми пішли іншим шляхом, – розповідає заступник голови. – Виділили із міського бюджету кошти для оплати послуг ветеринарного лікаря, що вакцинує тварин та проводить стерилізацію методом, який не потребує тривалого утримання тварин до і після операції".

Волонтери та небайдужі мешканці міста, яким виповнилося 18 років, можуть доставляти безпритульних тварин на стерилізацію до ветеринарної клініки ПП Притула щовівторка та щочетверга з 8:00 до 14:00. При собі обов’язково мати паспорт.

На місці проводитиметься облік тварин, їх фотофіксація, крім того, ветлікар вставлятиме бирки у вухо кожної вакцинованої та стерилізованої тварини, щоб її потім легко ідентифікувати.

"Для початкового етапу, ми розраховуємо провести стерилізацію і вакцинацію 50 тварин, а потому, проаналізувавши подальші потреби, на наступних сесіях міської ради виділяти нові кошти для вирішення проблеми безпритульних тварин", – розповідає Юрій Кубявка.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині до кінця року відкриють ще один притулок для тварин.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x