Новини на ВІККАСпортивні новини"Черкаські мавпи" у підвішеному стані

“Черкаські мавпи” у підвішеному стані

-

- Advertisment -

Минув майже місяць після завершення Чемпіонату України з баскетболу у вищій лізі. «Черкаські Мавпи», посівши перше місце, стали переможцями турніру. Однак питання участі команди в суперлізі наступного сезону поки що залишається відкритим.

Нагадаємо, що Чемпіонат України з баскетболу у вищій лізі завершився впевненою перемогою «Черкаських Мавп». При цьому команда встановила рекорд чемпіонатів, не програвши жодного матчу. Таким чином, згідно зі спортивним принципом, підопічні Володимира Холопова здобули право зіграти наступного сезону в суперлізі. Однак, як виявилося, не все так просто. 21 травня відбулося засідання Асоціації баскетбольних клубів суперліги, на якому ухвалили низку умов для участі команд у найвищому дивізіоні чемпіонату України. Одна з них звучала так: команда, яка бажає грати в суперлізі, повинна мати зал щонайменше на три з половиною тисячі глядацьких місць. Як виявилося, такі спортивні споруди мають лічені клуби навіть суперліги. Керівництво БК «Черкаські Мавпи» звернулося з листом до асоціації та міністра у справах сім’ї, молоді та спорту Равіля Сафіуліна з проханням розібратися в ситуації. А 1 червня фани команди провели акцію на її підтримку під стінами міністерства.
Зі свого боку генеральний директор баскетбольної суперліги Альгімантас Павілоніс під час онлайн-конференції зазначив, що питання включення «Черкаських Мавп» у суперлігу має вирішитися на найближчому засіданні засновників суперліги, яке відбудеться наприкінці червня або на початку липня.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Уманчанка під виглядом матері-одиначки отримала майже 200 тисяч гривень

Уманчанку визнали винною в шахрайстві. Вона незаконно отримала майже 200 тисяч гривень соціальної допомоги під виглядом матері-одиначки. Про це...

У Черкасах продали приміщення колишньої СУБ: хто погодився заплатити 1,1 млн грн

Мерія Черкас продала з аукціону приміщення СУБ «Митниця». Воно розташоване за ринком «Сєдова». Нині відбувається процедура опублікування протоколу. Про...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x