Новини на ВІККАЕкономічні новиниЧеркаське фармацевтичне підприємство влаштувало благодійний велопробіг (ВІДЕО)

Черкаське фармацевтичне підприємство влаштувало благодійний велопробіг (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Замість звичного хроматографа – велосипед, замість стін лабораторії – 220 кілометрів трасою. Хімік компанії Юрія-Фарм Наталія з легкістю погодилася на такі зміни, адже їхня Корпорація взялася благодійно допомагати лікарням медичними препаратами. Оскільки жінка займається розробкою медичних виробів, то в неї є ще й окремий інтерес.

Наталія Баранова, хімік Наукового центру інноваційні технології: "ми впроваджуємо і нас цікавить, що потребують зараз, які хвороби зараз існують і які проблеми пов’язані з цими хворобами. Можливо, ми почуємо якісь новини, можливо, щось вони потребують. Справді, може, зараз є якісь захворювання і ми зможемо їм допомогти як сучасне фармпідприємство"

13 працівників "Юрія-Фарм" у велоамуніції та на роверах. Усі кажуть: дороги не бояться. Інженер Ігор напередодні здолав марафон, тож, впевнений: маршрут здолають без проблем.

Ігор Волинець, інженер з кваліфікації обладнання та систем відділу валідації: "Долав дистанцію в 600 км. Без сну 35 годин. Будемо морально їх підтримавати, будемо чекати і підтримувати усіма силами, як тільки зможемо."

Ідея понад 200-кілометрового пробігу з’явилася ще три роки тому. Головне в ній, кажуть, підсобити лікарням медпрепаратами, які, переконані, незамінні для будь-якого лікувального закладу для здійснення інвазивної (ін’єкційної) та небулайзерної терапії (інгаляції). Поза тим, продемонструвати, що здоровий спосіб життя – найважливіше для співробітників Юрія-Фарм і всіх українців.

Олександр Матвіенко, Начальник технічноговідділу корпорації "Юрія-Фарм""Компанія завжди підтримує такі починання: спортивного, культурного, оздоровчого характеру. Тим самим не тільки ліками підтримує здоров’я наших жителів, а й займає свідому соціальну позицію: піклується про здоровий спосіб життя, розвиток спорту."

Велопробіг приурочили до 27ої річниці Юрія-Фарм.А благодійністю у компанії, кажуть, займаються постійно.

Ігор Найда, HR-директор корпорації "Юрія-Фарм" "Акції, де ми на кілька сотень тисяч гривень даємо гуманітарної допомогу. Під час АТО велику допомогу даємо бійцям, це понад 15 мільйонів гривень. Так що ми намагаємося. Завдяки нашим співробітникам насамперед, бо це їхня воля. У тому числі і відрахування з зарплати. Це постійні акції, які відбуваються по Україні. У будь-яких нещасних випадках ми намагаємося допомогати окремим діткам, хворим, пацієнтам."

У благодійників на роверах попереду зупинки в шести лікарнях Черкащини та Київщини. У кожному закладі спочатку брали на олівець препарати, яких потребують медики. На Черкащині медпідмогу отримали Мошенська сільська та Корсунська лікарні. У закладах такі презенти актуальні, як ніколи, адже саме напередодні Міністерство зобов’язало обладнати скрізь кабінети небулайзерної терапії.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x