НовиниЧеркащинаКанівським спартанцям подарували сучасні боксерські ринги (ФОТО)

Канівським спартанцям подарували сучасні боксерські ринги (ФОТО)

-

- Advertisment -

У Каневі вихованцям фізкультурно-спортивного клубу "Спарта" подарували сучасні боксерські ринги – титульний і тренувальний. Їх презентували на обласному турнірі з боксу "Кубок козацької слави імені Дмитра Байди-Вишневецього", що відбувся минулими вихідними. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Обнови для спортсменів придбали на кошти благодійників. Спеціальний аукціон влаштували в рамках громадської платформи #SOS-майбутнє. Участь у ньому взяли брати Клички, виставивши як лот свої боксерські рукавички. Віталій Кличко особисто відкривав обласний турнір у Каневі, мотивуючи спортсменів до нових перемог.

"Бокс на Черкащині тримає провідні позиції, – зазначив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Наші боксери гідно захищають честь регіону на змаганнях національного та міжнародного рівнів. У стратегії розвитку області ми виокремили фізичну культуру та спорт – як один із наших пріоритетів. Відтоді сучасні боксерські ринги з’явились у Золотоноші, Умані, Черкасах та в  обласній спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву. На черзі – Чорнобай. І це тільки один приклад підтримки. Мені приємно, що до розвитку боксу в Черкаській області долучились Фонд братів Кличко і міжнародний фонд #SOS-майбутнє під керівництвом Наталії Заболотної. Я вдячний усім благодійникам, які допомагають реалізовувати дитячі мрії. Тепер у нас точно побільшає чемпіонів".

Також очільник області вручив фізкультурно-спортивному клубу "Спарта" сертифікат на придбання потрібного для кращих вихованців.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаському парку відбувся сімейний турнір із карате.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик прогнозує період стабільного тепла в області

Погода на Черкащині стабілізувалася під впливом антициклону «UWE». Опадів не очікується протягом тижня. Про це повідомляє очільник Черкаського обласного...

Уманчанина госпіталізували до психіатричної лікарні за зберігання зброї та спробу підпалу

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у справі 41-річного мешканця Умані за фактом зберігання зброї та умисного грубого порушення громадського порядку....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x