НовиниЧеркащинаНа Черкащині затримали пару злочинців, яка обкрадала квартири

На Черкащині затримали пару злочинців, яка обкрадала квартири

-

- Advertisment -

Проводячи відпрацювання та здійснюючи ряд оперативних заходів по встановленню та затриманню зловмисників, які причетні до вчинення серії крадіжок на території міста Ватутіно, правоохоронці Звенигородського відділу поліції спільно з оперативниками обласного управління Нацполіції, вийшли на слід зловмисників. Ними виявилися двоє місцевих жителів – 26-річний чоловік та 29-річна жінка, які спільно проживали. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Черкаської області.

На рахунку підозрюваних 5 епізодів кримінальної діяльності. Дует крадіїв діяв за власною схемою, заздалегідь обиралась квартира на першому або другому поверсі, яка мала пластикові вікна, зловмисники віджимали спеціальним предметом раму у вікні та проникали всередину приміщення. Викрадали цінні речі – побутову техніку, ювелірні вироби та готівку, потім викликали випадкове таксі, яке їх відвозило з місця вчинення злочину.

Звенигородським відділом поліції відкрито ряд кримінальних проваджень за частинами 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням у житло). Триває перевірка на причетність зловмисників до скоєння інших кримінальних правопорушень та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваним. За вчинене зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах «пятачок» біля супермаркету не продали: торги з рекордною сумою скасували

У Черкасах біля одного із супермаркетів по вулиці Гоголя мерія Черкас продавала через аукціон клаптик землі. Проте попри рекордну...

В Умані рятувальники дістали собаку з ями

Сьогодні, 31 травня, до Служби порятунку надійшло повідомлення від небайдужих мешканців Умані про те, що на вулиці Незалежності собака...

Цікаве:

Топер для дивана: вибираємо правильно

Топер – це тонкий матрац без пружин, який здатний...

Зливи, грози, спека: якими будуть останні дні весни на Черкащині

Фінішує весна 2024. Надмірні дощі березня та квітня вилили...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x