НовиниЧеркащинаВірогідність розкриття вбивства Бінусова мала, – Бондаренко

Вірогідність розкриття вбивства Бінусова мала, – Бондаренко

-

- Advertisment -

Депутат міської ради Михайло Бінусов мав навести лад у департаменті ЖКК і його убили. У цьому переконаний міський голова Анатолій Бонадренко. Про це він повідомив під час прес-конференції 29 вересня.

"Цьому злочину передувала ліквідація тендерного комітету. Три дні Михайло Бінусов не міг потрапити до себе в кабінет. Йому перешкоджав колишній керівник департаменту Олександр Яценко. Бінусов мав витягти на поверхню усе, що відбувається в департаменті, і його було вбито", – зазначив міський голова.

Він також зауважив, що отримував погрози на свою адресу і звертався з цього приводу до СБУ, однак там не вжили необхідних заходів, тож він сумнівається, що злочин вдасться розкрити.

"На жаль, вірогідність розкриття вбивства Бінусова мала. Місяць тому, перебуваючи у Києві, я заявив про можливий замах на вбивство міського голови. Тиждень тому Михайло Бінусов попереджав мене, що були відкриті погрози сім’ї міського голови із боку Яценка. Після моєї заяви жодних слідчих дій не відбулося. Я вважаю, що керівники прокуратури і СБУ не спроможні розкрити це вбивство", – додав мер.

Нагадаємо, депутата міської ради Михайла Бінусова вбили увечері 28 вересня. Бінусов саме паркував автомобіль у гараж і мав пересісти в інше авто. Охоронець гаражів, що знаходились поряд з місцем пригоди, почув постріли, але підозрілих осіб не бачив. За попередньою інформацією, злочинці здійснили понад 20 пострілів з автомата Калашникова.

Як повідомляв сайт vikka.ua, нардеп розцінює убивство Бінусова як наступ криміналітету.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Квітень 2024: рекордне тепло та несподівані зміни в погоді на Черкащині

Квітень 2024 року став найтеплішим місяцем за останні три десятиріччя, перевищивши кліматичну норму на 3º. Про це повідомляє на...

У Черкасах попрощалися з 29-річним навідником

Черкасці провели в останню путь старшого солдата Артема Гензерського. Воїну було 29 років. Про це повідомляє міський голова Черкас...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x