НовиниЧеркащинаВ Україні визначили 20 найкреативніших мерів

В Україні визначили 20 найкреативніших мерів

-

- Advertisment -

Мери Ужгорода, Чернігова, Глухова, Ірпеня, Чернівців та інших потрапили в "Рейтинг українських мерів-інноваторів" за версією Міжнародного саміту мерів. Про це пише "Обозреватель".

До рейтингу увійшли мери міст із населенням до 500 000 осіб, які використовують креативні і новаторські рішення для вирішення локальних завдань. Їхня діяльність була проаналізована за 10 критеріями, які відповідають світовим аналогам рейтингу (European Capital of Innovation).

Протягом двох тижнів професійне журі та пересічні українці пропонували кандидатури мерів, які працюють над змінами та впроваджують інновації в своїх містах. У результаті надійшло 400 заявок, з яких журі відібрало топ-20 мерів.

Зокрема, в 20-ку мерів-інноваторів потрапили: Богдан Андріїв з Ужгорода, Владислав Атрошенко з Чернігова, Анатолій Белей з міста Броди, Юрій Бова з Тростянця, Вадим Бойченко з Маріуполя, Володимир Гаразд з міста Долина, Володимир Карплюк з міста Ірпінь, Олексій Каспрук з Чернівців, Тарас Кучма з міста Дрогобич та Віталій Луков із Вознесенська.

А також Руслан Марцінків з міста Івано-Франківськ, Володимир Ніколаєнко з Херсону, Сергій Моргунов з Вінниці, Сергій Надал з Тернополя, Олександр Симчишин з міста Хмельницький, Ігор Слюзар з Коломиї, Сергій Соломаха з Миргорода, Сергій Сухомлин з міста Житомир, Мішель Терещенко з Глухова та Володимир Хомко з міста Рівне.

Нині професійне журі збирається виокремити п’ятірку мерів-інноваторів. Вони оцінять прозорість, неупередженість, чесність та репутацію мера серед жителів міста. А вже 28-29 листопада на Міжнародному саміті мерів, що відбудеться в Києві оголосять імена фіналістів та визначать мера, який займе перше місце.

Як повідомляв сайт vikka.ua, інноваційні школи на Черкащині почали отримувати сучасне навчальне обладнання.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У деяких черкасців може текти зелена вода з кранів

У Південно-Західному районі планується проведення перевірки щільності водопідігрівачів у ніч з 1 на 2 травня. Ці роботи можуть призвести...

У Черкасах ще дві маршрутки їхатимуть до мікрорайону “Лісовий”

Члени черкаського виконкому проголосували за продовження деяких автобусних маршрутів до мікрорайону "Лісовий". Про це повідомляє пресслужба Черкаської міськради. Маршрут №4...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x