НовиниЧеркащинаУ село на Черкащині переїхав жити молодий барабанщик з...

У село на Черкащині переїхав жити молодий барабанщик з Америки

-

- Advertisment -

26-річний Майлз Грін приїхав у Носачів, що на Черкащині, як волонтер за програмою Корпусу миру США. Американець створив у місцевій школі музичний гурток. Тепер він навчає дітей грати на барабанах і писати музику, пише газета "Експрес".

Хлопець живе у прийомній сім’ї та наполегливо вчить українську мову. Родина пенсіонерів Анни та Станіслава не можуть натішитись американцем. Кажуть, що до роботи він – мастак: і дрова поколе, і воду принесе, і на грядці допоможе. А особливо Майлзові подобаються українські бабусі.

"Ще під час навчання на волонтерів нам розповідали: якщо раптом стало некомфортно, щось тривожить, то потрібно просто знайти українську бабусю – вона напевне допоможе і розрадить, – каже Майлз. – Мені здається, бабусі можуть бути службами відчуття безпеки у своїх містах та селах! Я не жартую, справді! Я чую багато історій від інших волонтерів зі США про те, як часто їм приходять на допомогу українські бабусі".

Як повідомляв сайт vikka.ua, дівчина з Черкас підкорила Нью-Йорк та стала всесвітньовідомою моделлю.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x