Важлива перемога

-

- Advertisment -

У 5 турі другого етапу футболісти черкаського «Славутича» здобули важливу перемогу над стрийською «Скалою». У нелегкому виїзному поєдинку підопічні Сергія Пучкова виявилися сильнішими – 2:1. «Славутич» продовжує боротьбу з тернопільською «Нивою» за другий рядок турнірної таблиці.

 

Поєдинки з командою зі Львівщини завжди складалися для «Славутича» не просто. Не стала винятком і звітна зустріч. У Стрию черкащани зіграли без двох ключових гравців. У Михайла Сергійчука травма, а Олег Тарасенко пропускав матч через перебір жовтих карток.

Гості відразу взялися до справи і вже на 10-ій хвилині повели в рахунку. Дмитро Кошелюк з лінії штрафного майданчика обвідним ударом поцілив у кут воріт «Скали». Господарі відповіли ударом у поперечину Дмитренка зі штрафного. А в середині першого тайму Могилецький, скориставшись неузгодженістю черкаських захисників, відновив рівновагу. Наприкінці тайму суперники обмінялися небезпечними моментами. Зокрема, у «Славутича» міг забивати Ушаков, але пробив вище воріт.

Із перших хвилин другого тайму гості знову пішли вперед і забили вдруге. Роман Дацюк вдало зіграв у штрафному майданчику «Скали» та відправив шкіряну кулю в сітку. Після цього шанси забити мали обидві команди. У черкащан це міг зробити Ушаков, а у стриян – Цюцюра та Кайдарович. Наприкінці зустрічі гості залишилися вдесятьох. За друге попередження арбітр вилучив Євгена Тарасенка. Однак черкащани вистояли. А в компенсований час Дацюк міг збільшити перевагу «Славутича».

У центральному поєдинку туру «Десна» та «Нива» зіграли внічию – 0:0. Тож черкащани скоротили відставання від тернопільців до одного очка. У суботу «Славутич» удома зіграє з «Реал Фармом».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах на місці, де була синагога, з’явиться будівля висотою до 14 метрів

У Черкасах по бульвару Шевченка на місці історичної будівлі (колишня синагога Тверського), якій уже понад 100 років, має з’явитися...

Черкаські легкоатлети вибороли медалі на літній Універсіаді України

Черкаські студенти та випускники ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я Черкаського національного університету взяли участь на ХIX літній Універсіаді...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x