Інформація та аналітикаПодаруй життяПодаруй життя. Андрій Суворов, 43 роки, рак прямої кишки

Подаруй життя. Андрій Суворов, 43 роки, рак прямої кишки

-

- Advertisment -

Свій недуг 43-річний Андрій сприймає, як випробування. Навіть перенісши чотири курси хіміотерапії, чоловік весь в ділі. І це попри важку хворобу.

Марія Суворова, донька: "Йому було погано, він говорив, що в нього болить спина, але я не думала, що настільки все так погано. 10:11-10:16 Він не хотів говорити, що йому настільки погано. Він казав: "Поганенько". А я казала, що знаю, що гірше тобі".

Влітку в Андрія діагностували рак четвертої стадії. Через волонтерську роботу, чоловік все відкладав похід до лікаря. Коли ж наважився – було запізно. Втім, каже, ні про що не шкодує. Весь вільний час він досі віддає нужденним.

Андрій Суворов, волонтер: "Це моє нутро, мені подобається. Розумієте,я не звик жити для себе. Я отримую задоволення, коли іншій людині поряд зі мною стає добре".

Ганна Вовк, донька: "Він завжди свої інтереси та проблеми ставив на другий план. Навіть з хворобою дуже терпляче відносився. І довгий час не хотів нічого нам казати".

За порятунок батька взялися обидві доньки. Втім, одних дитячих старань замало.

Андрій Суворов, волонтер: "Три надскладні операції, то сума десь 250 тисяч. Гривень? Так.03:39-03:47 Мають робити мені 11 грудня. Сьогодні здавали аналізи, завтра на Київ робити МРТ,КТ".

На збір грошей волонтер має лічені тижні. Родина осилити самотужки суму у понад двісті тисяч гривень не може. Втім, обидві доньки Андрія не втрачають надії. Вірять, що врятувати їхнього татка з великим серцем допоможуть такі ж небайдужі, як він.

Реквізити:

"ПриватБанк": 4731 2191 0662 5795 Одержувач: Суворов Андрій Миколайович

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У поминальні дні на Черкащині біля кладовищ патрулюватимуть поліцейські

Під час проведення поминальних днів у Черкаській області правоохоронці забезпечуватимуть правопорядок. Зокрема поблизу кладовищ чергуватимуть посилені патрулі. Про це...

На Черкащині встановили пам’ятник білорусу, який загинув за Україну

Пам’ятник на честь білоруського героя, який пожертвував життям за Україну, встановлено у Тальному. Про це повідомляє Тальнівська міська рада...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x