НовиниЧеркащинаЧеркаським паралімпійцям та дефлімпійцям вручили почесні відзнаки (ФОТО)

Черкаським паралімпійцям та дефлімпійцям вручили почесні відзнаки (ФОТО)

-

- Advertisment -

22 серпня в ОДА зібрались спортсмени паралімпійці та дефлімпійці, які нещодавно у змаганнях світового рівня здобули низку перемог. Тут хлопців з їхніми тренерами вітав заступник голови ОДА Костянтин Омаргалієв, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Максим Зеленський та його заступниця Катерина Коваленко. Вони вручили гостям подяки обласної адміністрації за значний внесок у розвиток спортивної галузі. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

"Ми насправді дуже пишаємося вами, – звернувся до присутніх Костянтин Сапартаєвич. – Ви гідно представили українську збірну на світових змаганнях. Тим самим підіймаєте імідж нашої області на міжнародному рівні. Переконаний, у подальшому матимете ще більше перемог. А нині велика подяка вашим тренерам".

Зазначимо, під час чемпіонату світу з легкої атлетики, що проходив з 8 до 24 липня в Британії, Україну представляло 27 спортсменів національної паралімпійської збірної команди України. Серед них і три черкащанина, які ввійшли до складу кращих атлетів світу –Олександр Дорошенко та Роман Данилюк. Роман у вправі штовхання ядра (15,61 м) виборов друге місце, а Олександр посів третє – у метанні спису (49,63 м). Водночас 18-30 липня в Туреччині проходили XXIII літні Дефлімпійські ігри. Черкащанин Віктор Пустовіт у складі збірної команди з футболу виборов срібло, а Микола Кулик – срібло в естафеті з легкої атлетики 4×400 м.

Як повідомляв сайт vikka.ua, священика Черкаської єпархії нагородили відзнакою Президента України за духовну підтримку військових.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Колектив ЧЕЛУАШ передав військовим на фронт автомобіль

Колектив КП «Челуаш» Черкаської міської ради передав на фронт автомобіль. Машину придбали на зібрані працівниками кошти. Пишуть на сторінці...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x