Новини на ВІККАСпортивні новиниНа Черкащині стартували національні змагання з автомобільного слалому

На Черкащині стартували національні змагання з автомобільного слалому

-

- Advertisment -

На Черкащині стартували національні змагання з автомобільного слалому. Вони присвячені 60-річчю створення Черкаської області. Перший етап змагань відбувся в обласному центрі. Він зібрав 25 учасників із Черкас та області, а також Києва та Кременчука.

Загалом організатори змагань запланували вісім етапів у семи містах Черкащини. Крім обласного центру, учасники протягом півроку змагатимуться у Смілі, Чигирині, Каневі, Золотоноші, Корсуні-Шевченківському та Умані. Фінальний етап відбудеться в листопаді в Черкасах.

Андрій Яроменко, організатор змагань: «Это соревнования как для профессионалов, так и для любителей по скоростному маневрированию. Это доступный, массовый вид, поэтому выбор пал именно на него».

У підсумку перемогу на першому етапі національних змагань здобули: на авто з переднім приводом – Максим Салабай, із заднім приводом – Максим Синиченко, з повним приводом – Владислав Горбенко. А в жіночому заліку перемогла Яна Гриценко. Загалом самі змагання в Черкасах пройшли на високому рівні.

Володимир Понєдєльнік, президент Автомобільної федерації України в Черкаській області: «Начиная с 2010 года, Андрей Яроменко организовал ралли, проводит массовые соревнования. На таких людях держится Черкасщина и Украина, можно так сказать».

Другий етап національних змагань із автослалому відбудеться 19 травня у Смілі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах на місці, де була синагога, з’явиться будівля висотою до 14 метрів

У Черкасах по бульвару Шевченка на місці історичної будівлі (колишня синагога Тверського), якій уже понад 100 років, має з’явитися...

Черкаські легкоатлети вибороли медалі на літній Універсіаді України

Черкаські студенти та випускники ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я Черкаського національного університету взяли участь на ХIX літній Універсіаді...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x