Інформація та аналітикаАкцентиАкценти. Турнір у Каневі

Акценти. Турнір у Каневі

-

- Advertisment -

Шана героям під гул трибун. Так у Каневі старує дитячо-юнацький турнір пам’яті воїнів АТО. Масштаби цьогорічного спортивного дійства неабияк тішать юних учасників. За перемогу змагаються п’ять колективів. Кожна команда має чітке завдання.

Олег Басистий, гравець ФК "Канів": "Перемогу на цьому турнірі потрібно присвятити воїнам АТО".

Цей турнір проводять у Каневі вже вдруге. Ідея його створення виникла у тамтешніх АТОвців ще на передовій. Втім, багато з них присутні тут лише на фото. Сергій Кобченко, приміром, не дожив до сьогоднішнього турніру усього кілька місяців.

Микола Порожній, капітан танкових військ: "Був присутній на цьому турнірі, веселився. Але вже за півроку російські найманці на авдіївській промзоні забрали його життя. Забрали життя нашого молодого футболіста, який більше 10 років виступав у складі канівської команди".

Свою шану героям учасники матчу віддають у кожній грі. Попри юний вік гравців, на полі точиться доросла боротьба. Подекуди емоції зашкалюють. Усе це, кажуть тренери, безцінний досвід.

Ігор Стовбчатий, директор ДЮСШ (м. Яготин): "Коли ми приїжджаємо,то виходить такий мікс футбольних шкіл, який дозволяє прогресувати цим діткам. Такі змагання є трампліном для кроку в своєму футбольному розвитку".

Повболівати за юних футболістів та вшанувати пам’ять героїв АТО завітали й представники компанії "Укргідроенерго". Компанія приділяє багато уваги підтримці громадських ініціатив у кожному регіоні, де присутні її об’єкти.

Василь Гринь, директор філії "Канівська ГЕС": "Компанія "Укргідроенерго" завжди долучалася і долучається до таких соціальних програм, які проходять по місту Каневі. Небайдужі до таких програм. По шести областям України, де розміщені наші станції".

Після низки яскравих матчів, у турнірі таки визначають переможця. Головний кубок з рук очільника філії "Канівської ГЕС" отримує команда "Яготин".

Михайло Рябенко, гравець ФК "Яготин": "Це для мене гордість буде якасть в душі". Ми дружні та інтенсивно тренуємося".

Друге місце у турнірі дісталося команді з Миронівки. Почесне третє – збірній з Лебедина. Як і годиться, переможний фініш всі учасники відзначають святковою кашею. За дружнім частуваннями футболісти разом із АТОвцями діляться емоціями. Навзаєм – герої віддячують історіями про полеглих побратимів та силу патріотизму. Аби кожен юний учасник пам’ятав, кому дякувати за мирне небо над головою.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах на місці, де була синагога, з’явиться будівля висотою до 14 метрів

У Черкасах по бульвару Шевченка на місці історичної будівлі (колишня синагога Тверського), якій уже понад 100 років, має з’явитися...

Черкаські легкоатлети вибороли медалі на літній Універсіаді України

Черкаські студенти та випускники ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я Черкаського національного університету взяли участь на ХIX літній Універсіаді...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x