Новини на ВІККАЕкономічні новиниКатаючись у черкаських маршрутках і тролейбусах, можна виграти смартфон...

Катаючись у черкаських маршрутках і тролейбусах, можна виграти смартфон (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Розраховувався у транспорті за допомогою QR-коду – виграв сучасний смартфон. Черкащанин Володимир серед перших отримує цінний подарунок. Телефон нового покоління у нього з’являється завдяки безпрецедентній акції "ПриватБанку".

Володимир Добровольський, керівник бізнесу платежів та переказів Черкаського ГРУ "ПриватБанку": "Можливість отримати мобільний телефон. Для цього потрібно просто кататися у маршрутках та тролейбусах і розраховуватися через "Приват24", купувати квитки по кюар коду. Жодної реєстрації! Тільки купуєте та катаєтеся!"

Володимир Марущук, житель м. Черкаси: "Один із передових банків України. Ще з студентських років карта і по сьогоднішній день так. Їхнім обслуговуванням повністю задоволений і жодних нарікань немає".

Завдяки співпраці "ПриватБанку" та місцевих перевізників, черкащани отримали альтернативу звичайному способу оплати. У зручності та вигідності послуги з перших днів її впровадження переконався й Володимир.

Володимир Марущук, житель м. Черкаси: "Побачив у транспорті майже з перших днів. Зразу ж почав розраховуватися. Підкупило те, що повертають другий квиток, це дуже зручно, тому що користуюся транспортом щодня. Їжджу на тренування. І не треба з собою готівку носити. Це дуже зручно, практично в ногу з часом".

Для участі в акції реєстрація не потрібна, необхідно лише сплачувати проїзд через мобільній додаток Приват24, відсканувавши QR-код. Акція діє до 21.11.2017 р. Щомісяця кожен сотий пасажир, який оплатив проїзд за допомогою QR-коду та з картки Mastercard, отримує винагороду в розмірі 100 грн. на рахунок Бонус Плюс.

Володимир Добровольський, керівник бізнесу платежів та переказів Черкаського ГРУ "ПриватБанку": "Ми повертаємо кошти за другий квиток кожного дня. Тобто ви поїхали на тренування. Повернулися з тренування. Розрахувалися по кюар коду, так як це зробив наш переможець, і за другу поїздку "Мастєркард" із "ПриватБанком" вам повернули кошти. Але ви можете не тільки повернути гроші, а й виграти телефон. Ще два щасливих власника і ще, крім цього, чотири клієнти отримали по 100 гривень. Кожен 1000-ий клієнт отримує 100 гривень на бонусний рахунок".

Черкащани, що розраховуватимуться у транспорті за допомогою QR-коду, мають змогу виграти ще два сучасні смартфони. Втім, на цьому переваги клієнтів "ПриватБанку" не закінчуються. Структура подбала й про найменших черкащан.

Володимир Добровольський, керівник бізнесу платежів та переказів Черкаського ГРУ "ПриватБанку": "Цікава звістка для наший юніорів. До нового року вони катаються взагалі безкоштовно. "ПриватБанк" та "Мастєркард" повертають гроші за всі квитки. На карти батьків. Тому,дітки, встановлюйте "Приват24", оформлюйте карти юніора і катайтеся у транспорті".

Сьогодні послуга безготівкового розрахунку доступна у понад сотні маршрутках Черкас. Переконатися у зручності та вигідності QR-оплати може кожен містянин. До всього – ще й стати щасливим власником сучасного смартфону та низки бонусів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми

Директор підприємства МХП- Урожай Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми. Таку допомогу Олександр Воскобойгік називає...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x